Sail out C2A. Doe mee aan de Quest for Change

De Quest for Change is een zeilende denktank. Jongeren op Tallship Morgenster helpen bedrijven om een stapje duurzamer te worden. Zoals Columbus vertrok om nieuw land te ontdekken, hijst C2A de zeilen voor nieuwe duurzame oplossingen.

Onderweg naar oplossingen
De Quest is verdeeld in etappes waar bedrijven aan mee kunnen doen. Tijdens elke etappe van vier tot vijf weken zeilen twintig jonge denkers mee om zich te buigen over vraagstukken uit de industrie.

Sail out
Deze SAIL out is de start van dit avontuur. Klanten en C2A vrienden zijn deze dag aanwezig om het team op het zeilschip De Morgenster uit te zwaaien. Dit alles vindt plaats op maandag 27 augustus.

Belangrijker nog is dat dit evenement ervoor moet zorgen dat we persoonlijk gaan ontdekken hoe we zelf kunnen bijdragen aan een betere wereld. Laat u inspireren en versterk deze Quest for Change!

Twee mijlpalen op één dag
Naast de start van de Quest for Change, gaat deze dag de Solar Voyager ook op reis. De expeditie wagen wordt per zeecontainer naar Antarctica gebracht. Als alles volgens planning verloopt zal hij in december arriveren. Het avontuur gaat nu echt bijna beginnen!

Ontdek meer op www.clean2antarctica.nl

Laatste nieuws

Links

Copyright © 2017 Prysmian Group Benelux