P-Laser, het resultaat van vooruitdenken

Prysmian heeft een nieuw isolatiemateriaal ontwikkeld.
Deze innovatie heeft geleid tot de productie van ‘s werelds meest innovatieve middenspanningskabel: P-Laser. Dankzij superieure prestaties en verminderde milieueffecten is P-Laser momenteel één van de meest geavanceerde netwerkoplossingen van Prysmian. U vindt daarmee de perfecte balans tussen een duurzame toekomst en het
voldoen aan toekomstige energiebehoeften.

Technologische ontwikkeling maakt het mogelijk om polypropyleen om te zetten in een veelzijdig, betrouwbaar en hoogwaardig isolatiemateriaal, bekend als High Performance Thermoplastic Elastomer (HPTE). Zijn thermoplastische aard brengt verschillende voordelen met zich mee. Het is bijvoorbeeld niet meer nodig om behandelingen tijdens het productieproces te ontgassen, zoals tijdens de productie van alle traditionele medium- en hoogspanningskabels (XLPE1 of EPR2 isolatietechnologie). Het ontbreken van dergelijke behandelingen maakt het mogelijk om de afgewerkte kabel van de geleider op één lijn en in één enkele stap te produceren.

  • 100% recyclebaar
  • 20% toename van bedrijfstemperatuurbereik
  • 10% reductie CO2 uitstoot

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Bekijken
Aanmelden

Links

Copyright © 2017 Prysmian Group Benelux