JUISTE KABELKEUZE, MAXIMAAL BESPAREN

DRAKA LANCEERT DE CABLE APP, DUURZAAM ADVIES VOOR IEDERE KLUS.

Altijd al op zoek geweest naar een kabeladviseur die u helpt om te besparen? De nieuwe en innovatieve Draka Cable App helpt u om de juiste kabelkeuze te maken voor de meest geschikte toepassing. Hoe dit in zijn werk gaat? Als voorloper in de kabelindustrie lanceert Draka dit jaar de gratis Cable App.

Bespaar en maximaliseer ROI

Dit willen we allemaal. De juiste kabelkeuze maken en daarmee maximaal besparen. Dit kan met gebruik van de nieuwe Cable App. Maximaliseer uw ROI door bij iedere kabelkeuze de nieuwe app te raadplegen. Volg het advies en bespaar zowel tijd, energie als kosten.

Informatie binnen handbereik

Onderweg of op kantoor, met de nieuwe Cable App heeft u altijd toegang tot up-to-date productinformatie, instructievideo’s en het laatste nieuws. De Cable App kunt u zowel op mobiel, tablet als desktop gebruiken en is beschikbaar voor Android en IOS. Hij is gebruiksvriendelijk en helpt u makkelijk navigeren naar de nieuwste CPR producten.  Daarnaast vindt u ook alles over de verbeterde Draka verpakkingen.

Duurzaam en verantwoord

Draka helpt opdrachtgevers, adviseurs en installateurs verantwoorde keuzes te maken in de transitie naar een duurzaam inkoopbeleid. De nieuwe Cable App helpt de juiste keuze te maken tussen bijvoorbeeld een dikkere kabel die energieverliezen beperkt en een dunnere kabel die grondstoffen bespaart.

Voor meer informatie, ga naar www.draka-cableapp.nl

Laatste nieuws

3 manieren hoe wij de energietransitie mogelijk maken

Meer lezen →

Links

Copyright © 2017 Prysmian Group Benelux